Wellness hotel Hévízen: foglaljon nálunk!
Hotel Hévízen, a hévízi tó mellett. Foglaljon nálunk: legjobb ár garancia, 1 órán belüli ajánlat, gyors online foglalás!

Gyógyászati kezelések

ISZAPFÜRDŐ
Új szolgáltatásunk, a hévízi iszapfürdő, mely során egy kényelmes kádban, 40-42°C-os vízben elvegyítjük a hévízi iszapot, melyet kellemes zeneszó kíséretében 20 percig élvezhetnek Kedves Vendégeink.

Az iszapfürdő jótékony hatásai:

  • segíti a kötőszöveti sejtek megújulását
  • javítja a sejtek anyagcseréjét
  • méregteleníti a szöveteket
  • csökkenti a gyulladásos folyamatokat és duzzanatokat
  • csökkenti a bőr öregedésének jeleit
  • fokozza az immunrendszer természetes védekezőképességét

Kúraszerű alkalmazása teljes méregtelenítést jelent, mely testsúlycsökkenéssel is jár.

Bevezető ár: 3.200 Ft / fő / kezelés

Szakorvosi vizsgálat

- 9.200 Ft

Kontrollvizsgálat

- 7.900 Ft

1 hetes gyógykúra

- 33.900 Ft
(6 kezelés és 1 orvosi vizsgálat)

Gyógykúra

- 50.700 Ft
10 kezelés, 1 orvosi vizsgálat.

2 hetes gyógykúra

- 59.200 Ft
12 kezelés, 1 orvosi vizsgálat és 1 kontrollvizsgálat.

Gyógymasszázs

- 4.800 Ft / 20 perc
Ősi gyógyító eljárás. Célja a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása és a vérkeringés javítása. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli.

GYÓGYPAKOLÁSOKIszappakolás

- 5.400 Ft / 20 perc
Speciális hévízi kezelő eljárás. A hévízi tó tőzegmedréből kinyert kombinált peloid típusú iszapot (80%-a szervetlen és 20 %-a szerves anyagot tartalmaz) használják fel a gyógyításra. Ásványi anyag összetétele, jó hőtartóképessége, radioaktívitása és más fizikai tulajdonságai miatt nagyszerűen alkalmas krónikus mozgásszervi (reumatikus) és egyes nőgyógyászati betegségek gyógyítására valamint sérülések utókezelésére. Előtte mindig orvosi konzultáció szükséges.

Fluorpakolás

- 5.000 Ft / 20 perc
A fluor a csontok fontos alkotóeleme, amit pótolni kell. Emellett ennek a hévízi specialitásnak az összetétele egy kellemes felmelegítő hatással bír, amely során az izmok ellazulnak, az ízületek mozgékonyabbak lesznek.

Kénpakolás

- 5.000 Ft / 20 perc
A kén az ízületi porcszövet, a bőr és függelékeinek alkotórésze. Az ízületeknek a megfelelő működéshez sokat kell felvenniük. Emellett a bőr alkotóelemei is igénylik a ként. A kénnek közvetlen gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása is van az ízületek területén. Emellett az ízületi porc felépítésében és regenerálásában van szerepe. Pakolásként az „elkopott ízületeken” alkalmazzuk.

Ritex pakolás

- 5.000 Ft / 20 perc
A mély szövetekben fokozódik a keringés, egy mély átmelegítő, izomlazító hatást érünk el vele. Elsősorban akut lumbágók esetén, de egyéb izomspazmusok (görcsös feszülés) esetén alkalmazzuk.

ELEKTROTERÁPIATangentor

- 4.400 Ft / 15 perc
Speciális kádban egy szabályozható erősségű, és irányítható vízsugárral végzik a kezelést. A testhőmérsékletű vizet csőből, kézzel irányítják testünk különböző pontjaira. A tangentoros kezelés serkenti a vér és a nyirokkeringést, így fokozza az anyagcserét, hozzájárul a szervezet méregtelenítési folyamataihoz, erősíti az immunrendszert. Feloldja a stressz okozta feszültségeket, felfrissít, lazítja az izmokat, segíti a bőr megújulását. Fájdalomcsillapító hatással is bír.

Rekeszes Galván

- 3.500 Ft / 10 perc
Hidroterápia és galvánáram kombinációjával történik a kezelés, a végtagokra javasoljuk. Nevezik négyrekeszes galván-kezelésnek is. Perifériás keringési zavaroknál, korábbi idegfájdalmak és gyulladások maradványtüneteinél, kéz és lábfej kopásos elváltozásainak panaszainál lehet eredményesen alkalmazni.

Ultrahang

- 3.700 Ft / 10 perc
Mechanikus rezgés által létrehozott un. szöveti mikromasszázs, amellyel meszes lerakódások, izomfeszülések jó hatásfokkal kezelhetők.

Interferencia

- 3.700 Ft / 10 perc
Négy elektróda segítségével, két áramkörön át, középfrekvenciájú áramot juttatunk a szervezetbe. A két áramkör kereszteződésekor létrejött kb. 100 Hz frekvenciájú lebegő áram biológiai hatását fejti ki a kezelt felületen. Sikerrel alkalmazható ízületi ficamok, izomfájdalmak, degeneratív ízületi és gerincbántalmak, bénultak kezelésére.

TENS kezelés

- 3.700 Ft / 10 perc
T.E.N.S mozaikszó, az eljárás angol nevének "Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation" (bőrön keresztül alkalmazott elektromos idegstimuláció) kezdőbetűiből. A kezelés célja a fájdalomcsillapítás a bőrön keresztül az idegekhez továbbított, megfelelően beállított elektromos impulzusok segítségével. A TENS kezelés kiváló gyógyszermentes fájdalomcsillapítási alternatíva olyan krónikus állapotokban, mint a derékfájás vagy az ízületi gyulladás.

Dyadinamic

- 3.700 Ft / 10 perc

Mágnesterápia

- 3.700 Ft / 10 perc
Degeneratív elváltozásoknál, izomgyengeség és -merevség esetén, sérülések utókezelésekor alkalmazható. A pulzáló elektromágneses tér biológiai hatásán alapul, s ennek hatására a csontképződés fokozódik. Mivel nem melegíti fel a kezelt testrészt, olyan esetekben is kiváló hatású, ahol fémprotézis-beültetés történt.

HotelstarSzéchenyi Pihenőkártya Hivatalos PartnerHolidayCheck