Wellness hotel Hévízen: foglaljon nálunk!
Hotel Hévízen, a hévízi tó mellett. Foglaljon nálunk: legjobb ár garancia, 1 órán belüli ajánlat, gyors online foglalás!

Koronavírus
tájékoztató

CARAT szépségklinika - Fedezze fel a szépség új dimenzióját!

Pascaud – Magyarország első és egyetlen biológiai bőrfiatalító koncepciójaA Pascaud Anti-Ageing Koncepció új, innovatív megoldások sorát kínálja Önnek.

A holland fejlesztésű termékcsalád és kezelések külön vonalat képviselnek a szépségipar területén, melyet a hagyományos kozmetika és a plasztikai sebészet ötvözeteként foghatunk fel.

Ha Ön tart a szervezetidegen anyagok bevitelétől, gyógyszeres kezelésektől, sebészeti beavatkozásoktól, ám szeretne rövid idő
alatt látványos eredményt elérni, a Pascaud-metódus segít Önnek ebben.

Szeretne 10 évet fiatalodni?A Pascaud öregedés elleni formulával a bőr öregedésének minden látható jelét természetes úton lehet kezelni.

A Pascaud öregedés elleni formula a hagyományos kozmetika és az orvos által végzett klinikai kezelések között ajánl megoldásokat. A biológiai bőrfiatalítás segítségével természetes eredmény érhető el. A kezelések biztonságosak, fájdalommentesek, és látványosak.

Az Ön kívánsága alapján, és a bőr állapotától függően személyre szóló kezelési javaslatot állítunk össze. A kezelések és termékek kombinációja maximális eredményhez vezet. Akár ragyogó, feszes bőrről, akár ráncmentes szemkörnyékről van szó, a Pascaud öregedés elleni formulával megállítjuk az időt.

A Pascaud filozófiája az úgynevezett beauty triangle-ra (szépségháromszögre) épül. A beauty triangle három alappillérei egymást alátámasztják és hatékonyságukat felerősítik.

OUTSIDE IN BEAUTY
Szépség kívülről befelé. Otthoni használatra kifejlesztett rendkívül hatékony medical kozmetikumokkal és professzionális szalonkezelésekkel.

INSIDE OUT BEAUTY
Szépség belülről kifelé. Egészséges étrend, természetes tisztaságú étrend kiegészítőkkel.

ZEN BEAUTY
A szépség más szemszögből. Tanulj meg pozitívan gondolkodni, élj tartalmas életet, foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek az életedet boldoggá teszik. Ez azt is jelentheti: olyan termékeket és kezelési metódusokat igénybe venni, amik az egyéniséged nem sértik meg.

A teljes szépségünk és belső kisugárzásunk a szépségháromszög egyensúlyában rejlik.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
56 900 HUF / fő / 3 éj -től
10%
Kedvezmény!
28 310 HUF / fő / 2 éj -től
25 479 HUF / fő / 2 éj -től
10%
Kedvezmény!
47 405 HUF / fő / 4 éj -től
42 665 HUF / fő / 4 éj -től
10%
Kedvezmény!
79 900 HUF / fő / 7 éj -től
71 910 HUF / fő / 7 éj -től
33 155 HUF / fő / 2 éj -től
42 650 HUF / fő / 3 éj -től
50 250 HUF / fő / 4 éj -től
94 901 HUF / fő / 7 éj -től
Közösségi oldalak
HotelstarSzéchenyi Pihenőkártya Hivatalos PartnerHolidayCheck