Szolgáltatások

Szeretnénk, hogy a Hotel Palace****-ban töltött ideje a lehető legteljesebb mértékben az Ön, valamint az Önnel utazók kikapcsolódásáról szóljon.

Szolgáltatásaink áraiAnnak érdekében, hogy szállodánkba érkezve már semmi más teendője ne legyen, csak élvezni pihenését az alábbiakban lehetőséget biztosítunk arra, hogy már most, szobája lefoglalásakor további szolgáltatásaink közül választhasson.

Válogasson kedvére szolgáltatásaink közül: online foglalásánál könnyedén kiválaszthatja az Önnek megfelelőt és érvényesítheti az aktuális kedvezményeket is!

Szállodánkban elérhető szolgáltatásokWellness masszázsok, kezelések (30 db)
Frissítő talp-láb masszázs
Frissítő talp láb masszázs 20’
Kényeztető masszázs a lábnak. Hatására javul a végtag vérellátása, az izmok, inak, szalagok ellazulnak. Megszűnik a fáradtság érzése. A kezelés a talp- az alsó lábszár izomzatának átmasszírozását tartalmazza.
7 400 Ft
/20 perc
Yumeiho masszázs
A Yumeiho gondolati hátterét az úgynevezett „testsúlyközpont – eltolódás elmélet” adja. A kezelés célja, hogy helyreállítsa a testrészek szimmetriáját, rendezze az elcsúszásokat és visszaállítsa a testi folyamatok harmóniáját. Akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöket. Időtartam: 50 perc.
16 900 Ft
/45 perc
Kelet varázsa masszázs rituálé
A mesés kelet fűszeres olajai különleges meditatív állapotba varázsolják.
A rituálé gyógynövényes pindával, meleg fűszeres olajjal végzett egész testre kiterjedő kényeztető kezelés.
A meleg gyógynövényes pindákkal végzett egész test masszázs a régi távol-keleti kultúra hagyománya. A kellemes érzet fokozása érdekében pindával kezelt testfelületet a masszőr meleg fűszeres olajokkal, lassú simító mozdulatokkal nyugtatja.
14 900 Ft
/60 perc
Harmonikus délután '40
Összehangolt frissítő kezelések együttese, amelyek tökéletessé teszik a napját. A hátmasszázs célja: a hát, nyak a deréktáj izmainak lazítása, illetve ezen testrészek vérellátásának javítása. A talpmasszázs célja a talp és a lábszár izomzatának ellazítása.
11 400 Ft
/db
Hátmasszázs
A hátmasszázs célja a hát, nyak és a deréktáj izmainak lazítása, illetve e testrészek vérellátásának javítása.
A masszázs a csípőtől a fejig terjedő teljes izomzat átmasszírozását tartalmazza.
7 400 Ft
/20 perc
Lávaköves masszázs 60’
A lávaköves masszázs nyugalmat, és teljes pihenést biztosít, általa egy álomszerű állapotba juthatunk. A masszázs ritmusa és a kövek melege a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő.
60’ Lávaköves masszázs = egész testen történő masszázs.
14 400 Ft
/60 perc
Szenzoros masszázsfotel
A maszsázsfotelben található görgők megragadják és gyúrják a nyak- és a vállizmokat, akár egy emberi kéz. Ezáltal enyhíti a mindennapi munka és a rossz testtartás által okozott fájdalmat.
A masszázsfotel talp- és lábmasszázs funkciója serkenti a keringést, javítja a sejtek oxigén ellátását. A masszázs fotelbe épített feszültség detektáló szenzorok lokalizálják és kezelik a nyomás alatt lévő területeket a test visszajelzései alapján, így csökkentve a stresszt.
1 300 Ft
/15 perc
Csokoládé rituálé
peeling, egész test masszázs, pakolás + forrócsoki
A rituálé elején teljes testpeelinget végzünk, amellyel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, ezt követően egy hidratáló csokoládés masszázskrémmel átmasszírozzuk, és csokoládépakolással koronázzuk a kezelést.
17 900 Ft
/90 perc
Gesztenyekrémes talpmasszázs '20
Természetes módon serkenti a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat a lábban, védi a vénákat és az artériákat, enyhíti a visszérpanaszokat. Rendszeres használata megerősíti az érfalakat, nyugtatja a lábat.
7 400 Ft
/db
Stresszoldó fej - nyak masszázs
Feszültségoldó masszázs, mely levezeti a váll- és nyak környéki izomfeszültséget. Igazán hatásos azoknak, akik az irodai stresszes ülőmunkával járó nyak és fejfájástól szeretnének megszabadulni.
7 400 Ft
/20 perc
Illóolajos aromamasszázs 30’
A kezelés illóolajokkal történő, gyengéd masszázs. Az olajos (aroma) masszázs javallott: testi, lelki és szellemi regenerációra, közérzetjavításra.
30’ aroma masszázs = a lábak és a hát átmasszírozását tartalmazza –lábon található visszér esetén nem javallott.
(A Vendég választása szerint frissítő, - nyugtató, relaxáló illóolajjal végzett kezelés)
9 400 Ft
/30 perc
Thai masszázs
A bangkoki eredetű masszázs egyesíti az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit. Nem csak az izmokra, hanem az energiát harmonizáló vonalakra és pontokra is hat. Célja, a test energiáinak aktivizálása ritmikus akupresszúrás nyomásokkal. Relaxációs, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása révén jótékony közérzetjavító kezelést jelent. Időtartam: 50 perc.
16 900 Ft
/50 perc
Arc és dekoltázs masszázs
A kezelés visszaállítja a szövetek rugalmasságát, segít az öregedési tünetek csökkentésében.
7 400 Ft
/20 perc
Szilvás-fahéjas aromamasszázs '30
A szilva és a fahéj utánozhatatlan illata átmelegíti a bőrt, fokozza a vérellátást és ellazítja az elmét. Növényi alapú masszázsolaj, a növényi olajok jól kenhetőek, de közben be is szívódnak és ápolják, táplálják, hidratálják a bőrt.
9 400 Ft
/db
Sportmasszázs
Erős, intenzív kezelés. A masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, görcsös izmokat felszabadítsa.
20’ sport masszázs = rész test masszázst tartalmaz, vagy a hát, vagy a végtagok kezelése.
7 400 Ft
/20 perc
Thai masszázs (100 perc)
A bangkoki eredetű masszázs egyesíti az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit. Nem csak az izmokra, hanem az energiát harmonizáló vonalakra és pontokra is hat. Célja, a test energiáinak aktivizálása ritmikus akupresszúrás nyomásokkal. Relaxációs, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása révén jótékony közérzetjavító kezelést jelent. Időtartam: 100 perc.
26 900 Ft
/100 perc
Szőlőmag olajos hátmasszázs 30’
A szőlőmag olajos masszázs élénkíti a bőrt, ezzel javítja a bőr felszínén a keringést, így tisztít és méregtelenít. A szőlőmag olaj eredményesen gátolja a sejtöregedést, segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét.
30’ szőlőmag olajos masszázs a hát átmasszírozását tartalmazza.
7 900 Ft
/30 perc
Shiatsu masszázs
Japánból származó masszázs, amelyben a meridiánvonalak mentén elhelyezkedő akupresszúra-pontokon keresztül masszíroz a masszőr. A terápia nyomásokból, masszírozásból és nyújtásból áll. Elősegíti a szervezet öngyógyulását. A kezelés ruhában a földön, szőnyegen történik. Időtartam: 50 perc.
16 900 Ft
/50 perc
Szőlőmag olajos masszázs (egész test) 50’
A szőlőmag olajos masszázs élénkíti a bőrt, ezzel javítja a bőr felszínén a keringést, így tisztít és méregtelenít. A szőlőmag olaj eredményesen gátolja a sejtöregedést, segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét.
50’ szőlőmag olajos masszázs a teljes test átmasszírozását tartalmazza (az arc-dekoltázs, has masszírozását nem tartalmazza)
14 400 Ft
/50 perc
Sütőtökolajos aromamasszázs 30'
Természetes illóolaj tartalmának és a növényi összetevőknek köszönhetően hozzájárul a bőr egyensúlyának javításához, és segíti a fáradt izmok regenerációját., A, és E-vitamin tartalma jótékony hatással vannak a bőrre. Frissítő illata lelkünkre is hat, miközben a masszázs élményét is növeli.
9 400 Ft
/db
Talpreflexzóna masszázs
A reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegei felé. Célja: az egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Időtartam: 30 perc.
8 400 Ft
/30 perc
Gyógykrémes masszázs
Gyógynövényes krémmel végzett svédmasszázs izomfájdalom esetére. A hát, váll masszázsát tartalmazza
7 400 Ft
/20 perc
Nyirokmasszázs (résztest)
Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, javítja a vérkeringést, sőt a sejtek táplálék és oxigén ellátását is. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok hamarabb kiürülnek. Időtartam: 30 perc.
9 900 Ft
/30 perc
Nyirokmasszázs (egésztest)
Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, javítja a vérkeringést, sőt a sejtek táplálék és oxigén ellátását is. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok hamarabb kiürülnek. Időtartam: 60 perc.
16 900 Ft
/60 perc
Relaxáló egész test masszázs
A tökéletes ellazulás, kikapcsolódás masszázsa.
Egész test masszázs. Csökkenti a fáradtságérzetet, oldja a feszültséget, lazítja a görcsös izmokat. (az arc-dekoltázs, has masszírozását nem tartalmazza)
11 400 Ft
/40 perc
Csokoládés masszázs 40’
Az endorfint, koffeint, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó csokoládékezelés, csökkenti a narancsbőr kellemetlen tüneteit, regenerálja, hidratálja a bőrt. A 40’ csokoládés masszázs = egész testen történő masszázs.(az arc-dekoltázs, és a has kivételével)
11 400 Ft
/db
Lávaköves masszázs 30’
A lávaköves masszázs nyugalmat, és teljes pihenést biztosít, általa egy álomszerű állapotba juthatunk. A masszázs ritmusa és a kövek melege a test egyedülálló, teljes ellazulását idézi elő. 30’ Lávaköves masszázs = a lábak és a hát kényeztetését tartalmazza.
9 400 Ft
/db
Vitalizáló masszázs '30
Élénkítő, borsmenta és rozmaring olajjal végzett kényeztető masszázs. A lábak és a hát kényeztető masszázsát tartalmazza.
7 800 Ft
/db
Bőrfeszesítő masszázs '20
8 400 Ft
/20 perc
Fiatalító testkezelés
Bársonyos bőr három lépésben. Ananász és argán tartalmú sóradírral eltávolítjuk a bőr elhalt hámrétegét, majd bőrsimító, rumalgasító ananász zselés pakolást helyezünk fel a kezelt területre, melynek hatását testtekercseléssel fokozzuk. A hatóidő lejárta után különleges trópusi ananász és acerola tartalmú masszázskrémmel kényeztetjük. Mind két gyümölcs természetes C-vitamin forrás, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz, erőteljes antioxidáns. Egész test kezelés ( arc és dekoltázs, has kivételével)
14 900 Ft
/60 perc


Gyógy szolgáltatások (3 db)
Wellness-iszap 20'
Fájdalomcsillapító hatású,enyhíti a reumatikus panaszokat. Kiváló hőtartó és nedvességmegkötő kapacitásával tartósan javítja a szervezet anyagcseréjét,és fokozza a természetes méregtelenítést.
6 400 Ft
/20 perc
HUMINÓ Pakolás
A kezelés folyékony Humino oldattal történik. Az ún. hideg pakolás során átitatott papírvattát helyezünk fel a test, különböző részeire, elsődlegesen nagy ízületekre. A huminokezelés fájdalomcsillapító antibakteriális hatása révén gyulladás gátló. Égési sebek, izomgyulladás, ízületi fájdalmak, rándulás, ficam, felületi bőrsérülések és reumatikus fájdalmak kezelésére is kiválóan alkalmas.
A kezelés 3 pár ízület kezelését tartalmazza.
Hatóidő: 60 perc
5 800 Ft
/db
Rapid kúra
Már pár éjszakás tartózkodás esetén is van lehetőség a méltán híres hévízi gyógyászatból egy kis ízelítőt kapni. A csomag olyan szolgáltatásokat tartalmaz, melyhez nem szükséges szakorvosi vizsgálat, mégis a gyógyhatás garantált.
1 x gyógykrémes maszázs 20’, 1 x humino pakolás, 1 x mágnesterápia 10’
9 900 Ft
/db


Beauty Bár (12 db)
Mosás-vágás-szárítás
Az árak a haj hosszúságától függően változnak.
Rövid haj: 6.000 Ft
Félhosszú haj 6.500 Ft
Hosszú haj 7.000 Ft
6 000 Ft
-
Festés – vágás- szárítás
Az árak a haj hosszúságától függően változnak.
Rövid haj16000
Félhosszú haj 17000
Hosszú haj 18000
16 000 Ft
-
Férfi/gyermek hajvágás
Az árak a haj hosszúságától függően változnak.
Rövid haj: 3.000 Ft
Félhosszú haj 3.500 Ft
Hosszú haj 4.000 Ft
3 000 Ft
-
Klasszikus manikűr
5 500 Ft
-
Spa manikűr
manikűr, peeling, tápláló maszk, krémezés
8 000 Ft
-
Körömlakkozás
Francia lakkozás : 3.000 Ft
Gyógylakkozás :3.500 Ft
Shellakk : 2.000 Ft
Géllakk : 3.000 Ft
2 000 Ft
-
Esztétikai pedikűr
lábfürdő, bőrkeményedés eltávolítása, körömformázás, krémezés,
6 000 Ft
-
Spa pedikűr
pedikűr, peeling, tápláló maszk, krémezés
8 000 Ft
-
Klasszikus arcmasszázs
5 000 Ft
-
Szempilla-szemöldök
Szempillafestés : 2000,-Ft
Szemöldökfestés : 2000,- Ft
Szemöldök szedés: 2000,-Ft
2 000 Ft
-
Kiskezelés
Nagykezelés : 7.500,- Ft
Hidratáló arckezelés: 5.000,- Ft
Hialuronsavas arckezelés: 10.500,-Ft
Feszesítő arckezelés : 10500,- Ft
Arc-nyak-dekoltázs masszázs : 6000,-Ft
6 500 Ft
-
Gyantázás
Arcgyanta : 2000,- Ft
Kargyanta : 3000,-Ft
Lábgyanta térdig : 3000,- Ft
Lábgyanta teljes : 4500,- Ft
2 000 Ft
-


Egyéb szolgáltatások, szobai bekészítések (6 db)
Háziállat
Szállodánkban szeretettel fogadjuk kedvencét is.
A bejáratnál Welcome falattal kedveskedünk nekik.
A kutyák szállodánk területén csak pórázon sétáltathatók, lehetőség szerint szorosan vendégünk mellett. Wellness,- és Terápia részlegünkre, az étterembe és a drink bárba háziállatokat bevinni tilos.
4 500 Ft
/db/éj
Kerékpár kölcsönzés
Teljesen felszerelt férfi, női és gyermek kerékpárok felszereléssel (bukósisak, kerékpáros gyermekülés) bérelhetők szállodánkban.
Fedezze Fel Héívz és Vidékét, a látnivalókat két keréken!
3 500 Ft
/db/24 óra
Elektromos kerékpár bérlés
Fedezze Fel a környék látnivalóit elektromos kerékpárokon.
A bérlési szándékot 1 nappal előre kérjük jelezni.
8 000 Ft
//darab/ 24 óra
Minitorta-Pezsgő bekészítés
Minitorta 2 fő részére(csoki, vanília, gyümölcs ízben) + 1 üveg Törley pezsgő bekészítés a szobába.
6 000 Ft
/db
Babaágy (3 éves korig)
Legkisebb Vendégeink részére a pihentető alvásért!
Ingyenes!
Babakád
Gondoskodjunk együtt a legkisebb Vendégeinkről!
Ingyenes!


Vendéglátás szolgáltatások (10 db)
Gyümölcstál
Vegyes gyümölcs bekészítése szobájába.
1 590 Ft
/db
Nyakas Irsai Olivér
1 üveg (0,75 l) száraz fehér bor.
5 690 Ft
/db
Thummerer Egri Muskotály
1 üveg (0,75 l) édes fehér bor.
5 690 Ft
/db
Ikon Merlot Balatonboglár
1 üveg (0,75 l) száraz vörös bor.
5 690 Ft
/db
Egri Korona Turan
1 üveg (0,75 l) édes vörösbor.
5 690 Ft
/db
All Inclusive
Grill ebéd a Monarchia Étteremben (leves, grill főétel, saláta bár, desszert) Italfogyasztás az étkezés ideje alatt(ásványvíz, üdítő, csapolt sör, folyó bor, kávé) Délután kávé és sütemény a Walzer Kávézóban A félpanziós vacsora mellé italfogyasztás (ásványvíz, üdítő, csapolt sör, folyó bor, kávé).
9 000 Ft
/db/éj
Napi leves + választható grill étel salátával, körettel
Minden nap 12-14 óráig a Monarchia Étteremben
4 900 Ft
/db
Törley Muskotályos
1 üveg (0,75 l) édes pezsgő.
4 990 Ft
/db
Törley Talizmán
1 üveg (0,75 l) száraz pezsgő.
4 990 Ft
/db
Hungaria Extra Dry
1 üveg (0,75 l) száraz pezsgő.
6 990 Ft
/db

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató Rendben