Monarchia Étterem

Bőséges büféasztalon könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett hagyományos magyar specialitásokat is kínál. Az alapanyagok kiváló minősége az első számú szempont a szállodában.

Nagy figyelmet fordítunk Zala megye színes gasztronómiájának megismertetésére. A reggeli és vacsora alkalmával a büféasztalt látványkonyha színesíti, vendégeink előtt készülnek egyes fogásaink.

Molnár Zoltán, szállodánk chefje és csapata gondoskodik arról, hogy vendégeink különleges kulináris élményekben részesüljenek minden étkezésük alkalmával.

Palace reggeli-hogy jól induljon a napSzállodánkban eltöltött kellemes pihenés után kezdje napját egy finom és kiadós reggelivel. Vendégeinket bőséges büféasztalon hazai ízekkel kiegészített nemzetközi reggeli kínálat várja. Ha szobájában kíván reggelizni, úgy szobaszerviz szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésére.

EbédszünetEgy aktívan eltöltött délelőtt vagy egy városi séta után szeretettel várjuk vendégeinket egy könnyű menü vagy grill ebédre vagy akár csak egy csésze ízletes levesre is.

Hangulatos vacsora a nap lezárásakéntBüféasztal kínálatunk tartalmazza a tradicionális magyar konyha ízeit, vegetáriánus és Zala megyei regionális ételeket, amelyek mellett házi süteményeinket is megkóstolhatják. Ízletes előételeink után kóstolják meg ízletes leveseinket. Ezután következnek hús ételeink, magyaros főételeink, melyet frissen tálalunk vendégeinknek.

Minden este kínálunk halételt. Vegetáriánus fogást is mindig találnak büféasztalunkon, természetesen a fantáziadús köretek sem hiányoznak választékunkból.

Salátabüfénken a tradicionális magyaros, ecetes savanyúságokból és a frissen elkészített leveles salátákból, friss zöldségekből sincs hiány, amelyekhez ízesített önteteket, bor-, alma-, eper- és málnaecetet, tökmagolajat kínálunk.

Ételérzékenység, ételallergiaSzállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk ételérzékenységgel/allergiával rendelkező vendégek ellátására.

További információk