Palace Beauty Bar

A hévízi Palace Hotel**** Beauty Bar elegáns környezetben, minőségi termékekkel, képzett szakemberekkel, magas szintű szolgáltatásokkal várja vendégeit.

FodrászatA Palace Beauty Bar egyik legnépszerűbb szolgáltatása a fodrászat.

Profi fodrászunk gyors és pontos munkájának köszönhetően tőlünk végre olyan hajjal távozhat, amilyet megálmodott magának. Ha nem biztos benne, milyen frizura állna valóban jól, segítünk az ideális fazon kiválasztásában.

Fodrászatunkban kiváló minőségű, professzionális L'Oréal Paris termékeket használunk.

Kéz és lábápolásGondos ápolás az egészségért és kényelemért.

ManikűrKezeink folyamatosan szem előtt vannak, az időjárás, a házimunka és a mindennapok tevékenységei azonban láthatóan megviselik bőrét. Gondos ápolással, egy kevés kényeztetéssel és manikűrözéssel kezei újra bársonyosan puhák, körmei erősek, formásak és ragyogóan szépek lesznek.

Manikűrözéssel:

  • erősíthető a természetes köröm
  • kezei szépek, ápoltak lesznek
  • bőre bársonyosan puha lesz
  • körmei formája és színe egyéniségéhez alakítható
  • körmei akár 3-4 hétig tartanak
  • megjelenése esztétikusabb lesz

Tapasztalt kolléganőnk rendkívül pontos és precíz munkával, kiváló alapanyagokat használva ápolják kezeit és készítik el az elképzeléseinek megfelelő körmöket, amelyek így akár 3-4 hétig is tartósan szépek maradnak.

PedikűrEsztétikai & Spa pedikűr

A jó megjelenéshez a lábak rendszeres ápolása is hozzátartozik. Nyáron a szandálban, papucsban a lábak is jobban szem előtt vannak, de télen sem szabad megfeledkezni róluk. Rendszeres pedikűrözéssel lábai mindig bársonyosan puhák, ápoltak, körmei formásak, egészségesek és szépek lesznek.

Gyógypedikűr

Belegondolt már Ön abba, hogy lába milyen fontos feladatot teljesít nap, mint nap? Lábunk cipeli egész testünket kb. 130-200 négyzetcentiméteren. Ez óriási terhelés. Ráadásul sokszor olyan cipőbe kényszerítve teszi ezt, amelyben egyáltalán nem érzi jól magát. Ha lábunk beszélni tudna...! De nem tud. Viszont nonverbális jelekkel üzen: bőrkeményedések, tyúkszem, benőtt köröm, száradt repedezett sarkak.

Ha Önnek ezek közül bármelyik tünet ismerős, akkor IDEJE FELKERESNI EGY PEDIKŰRÖS SZAKEMBERT! Gyakorlattal rendelkező, empátiával dolgozó szakemberrel állunk vendégeink rendelkezésére.

KozmetikaA kozmetikai kezelés napjainkban már szinte mindenki számára természetes szolgáltatás, amelynek hatására a bőr megfiatalodik, visszanyeri csillogását és üdeségét, maga a kezelés pedig megnyugtat, ellazít és feltölt. Vendégeink különféle szépítőkezelések közül választhatnak az arcmasszázsoktól a szempilla-és szemöldökfestésen át a feszesítő arckezelésekig.

A kozmetikai kezelésekhez csak kifogástalan minőségű termékeket és korszerű kozmetikai eszközöket használunk.