Munkahelyi képzés megvalósítása a Hévíz Palace Hotel Kft. munkavállalói számára

GINOP-6.1.6-17-2018-00616 PROJEKTINFORMÁCIÓK

  • a kedvezményezett neve: HÉVÍZI PALACE HOTEL Szállodai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Munkahelyi képzés megvalósítása a Hévíz Palace Hotel Kft. munkavállalói számára.
  • a szerződött támogatás összege: 19 096 007 Ft
  • a támogatás mértéke: 100%
  • a projekt befejezési dátuma: 2020.01.25.
  • projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00616

A projekt tartalmának bemutatása:



Az Angol C1 üzleti nyelvtanfolyam segítségével maximális segítséget kapnak a kollégák a szállodai szaknyelv elsajátításához, mely a külföldi vendégekkel való mindennapi kommunikáció elengedhetetlen része.

A Facebook és Google hirdetések képzés eredményeként bevételt hozhatnak és komoly piaci előnyt jelenthetnek azoknak, akik jól tudják kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Ebben segít a Facebook és Google Adwords tréning, mely a kiaknázható lehetőségeket mutatja be.

Az Értékesítési tréning célja, hogy az alkalmazottak tudatosítsák magukban a személyes cégképviselet szerepét, és az értékesítő- szolgáltatási forma sajátosságait. Bővítsék és szilárdítsák meg ismereteiket az ügyfélszolgálati kommunikáció és ügyfélorientált viselkedés területén.

Az IKER 2 képzési program fő (átfogó) célja a digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

A konfliktuskezelési tréning segítségével a klasszikus konfliktusok és indulatok kezelése, az együttműködés módszere tanulható meg. Ezzel egyben segít felismerni a konfliktushelyzeteket és a lehetséges megoldásokat is átadja.

A fizioterápiás asszisztens képzés célja olyan szakemberek képzése, akik önállóan végzik az orvos vagy gyógytornász által előírt fizioterápiás kezeléseket és az ahhoz kapcsolódó gondozói és rehabilitációs tevékenységeket.

Jelen pályázatban igényelt képzéseket, olyan szellemi tőkebefektetésnek tekintjük, amellyel alkalmazottaink meglévő tudását, képességét és készségét fejleszthetjük, hogy ezzel hozzájárulhassanak cégünk hatékony és sikeres működéséhez. A támogatott képzések során elsajátított új szakértelmek mind szállodánk, mind dolgozóink piaci versenyképességét javítják.