Vendégtájékoztató

Szeretettel köszöntjük a Hotel Palace**** Hévízben!

Szeretettel köszöntjük Önt a hévízi Palace Hotelben! Köszönjük, hogy szállodánkat választotta.

Ezúton szeretnénk kellemes pihenést kívánni Önnek, valamint tájékoztatni Önt a szállodánkban igény- be vehető szolgáltatásokról.

Kérdések vagy kérések esetén kérjük, tárcsázza a Recepció 8-as mellékét.

Bankkártyák: Szállodánkban elfogadott bankkártyák: Maestro, MasterCard, Union Pay, Visa, V Pay

Biblia: Az éjjeli szekrény fiókjában található.

Cipőtisztítás: Cipőtisztító automata a szálloda bejáratánál található.

Csomagszállítás, megőrzés: Csomagmegőrzésre a recepciónál van lehetőség.

Dohányzásra kijelölt hely: A szálloda bejárata előtt.

Elektromos feszültség: 220V. Az áramellátás bekapcsolásához kérjük, helyezze be szobakártyáját a bejárati ajtónál lévő kártyapihentetőbe.

Esernyő: A recepciónál kérhető.

Ébresztés: A recepciónál kérhető.

Elektromos adapter: A recepción kérhető.

Étterem: A földszinten lévő Monarchia Éttermünk étlapján a könnyed, nem- zetközi jellegű fogások mellett hagyományos magyar specialitások is megtalálhatóak. Egy finom büféreggeli után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket könnyű grill ebédre és svédasztalos vacsorára is. Az éte- lekhez kitűnő magyar borok választékából is ajánlunk. Speciális étkezés iránti igényét kérjük, jelezze a recepción (glutén érzékenység, tejallergia, cukorbetegség stb.). További információ a recepción. Nyitva tartás: Reggeli: 07:00-10:00 • Ebéd: 12:00-14:00 • Vacsora: 17:30-21:00

Fitneszterem: A 6. emeleten található, kardió- és erősítőgépekkel minden nap 08.00-tól 20.00-ig áll Vendégeink rendelkezésére. Kérjük a Vendégek nyugalma érdekében a fenti időpontok, valamint a házirend betartását. Külön foglalkozások esetén a fitneszterem nem használható.

Fogorvosi ügyelet: 24 órás, szükség esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Fürdőköpeny: A fürdőszobai polcon található. A fürdőköpeny cseréje hetente történik.

Garázs: Garázsunkban való parkoláshoz – térítés ellenében - kérjük, szíveskedjen parkolóhelyet kérni a szálloda recepcióján. Szállodánk mélygarázsába való behajtás- kor és kihajtáskor kérjük, használja szobakártyáját. A szállodából való kijelentkezés után kihajtáskor kérjük, röviden nyomja meg a kijáratnál lévő csengőt. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk garázsában a KRESZ szabályai érvényesek és a garázsban elhelyezett gépkocsikért szállodánk felelősséget nem vállal. A garázskijárat csak gépjárművel vehető igénybe, gyalogosan nem!

Gyermekágy: Kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Gyógyászat / Terápia: Gyógyászati részlegünk a földszinten található. Tanácsadás és időpont egyeztetés a terápia recepción, 990-es mellék.

Gyógyszer: Szükség esetén a recepciótól kérhető.

Internet: Szállodánk egész területén ingyenes vezeték nélküli (WIFI) internet hozzáférést biztosítunk, ami kóddal működik, ezt érkezéskor a recep- ción adják oda a kollégák. A földszinti kávézóban található vezetékes internet sarok használata Szállóvendégeink számára díjmentes.

Informatikai segítség: Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Irodai szolgáltatás: Szkennelésre, fénymásolásra a recepción van lehetőség.

Játszószoba gyermekeknek: A földszinten található gyermekszobában különböző társas- és készségfejlesztő játékokat próbálhatnak ki a kicsik.

Kávézó: Földszinti kávézónk kínálatát kávé és tea különlegességek, italok szé- les választéka, ízletes szendvicsek, valamint házi készítésű sütemények teszik teljessé. Nyitva tartás: 07:30-21:30

Kérdőívek: Vendégeink szállodánkkal kapcsolatos észrevételei és javaslatai segít- séget jelentenek szolgáltatásaink színvonalának emelésében. Kérjük, töltse ki a szobában elhelyezett Általános Vendégvélemény kérdőívet, melyeket köszönettel várunk a Recepción.

Kerékpárkölcsönzés: Bővebb információ a recepciónál.

Kijelentkezés: A szobák az elutazás napján 10:00-ig állnak kedves Vendégeink rendelkezésére. Hosszabbítási szándékát kérjük, jelezze a recepción.

Kirándulás, program: Kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Lázmérő: A recepción kérhető.

Légkondicionálás: Minden szobában a falon található hőfokszabályozóval történik. Amíg az erkélyajtó és az ablak nyitva van, a légkondicionálás nem működik. A légkondicionálás működtetéséhez kérjük, szobakártyáját szíveskedjen a kártyapihentetőbe helyezni.

Masszázs: Terápiás részlegünk a földszinten található. Tanácsadás és időpont egyeztetés a terápia recepción.

Menetrendi információ: Kérjük, hívja a recepciót.

Minibár: Minden szoba hűtőszekrényében különféle üdítő, szeszes ital és snack található, melyet Vendégeink térítés ellenében fogyaszthatnak. További kérés esetén szobaszerviz igénybe vételéhez, kérjük, hívja a recepciót.

Mosatás, tisztíttatás, vasalás: Mosatási és tisztíttatási szolgáltatásunk minden nap igénybe vehető, ezen igényüket délután 16.00 óráig szíveskedjenek a szálloda recepci- óján jelezni. A leadott textíliákat 24 órán belül tudjuk visszaadni. Vasalással és var- rással kapcsolatos kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Műszaki hiba esetén: Kérjük, hívja a recepciót.

Orvosi segítség: Kérjük, hívja a recepciót.

Papucs: A recepciónál kérhető térítés ellenében.

Párna: Párna iránti igényét kérjük, jelezze a recepción, lehetőség van szivacs, toll, antiallergén párna választására is.

Pihenőkártyák: K&H, MKB és OTP Széchenyi Pihenőkártya

Reggeli: Földszinti Monarchia Éttermünkben Vendégeinket bőséges büféasztalon hazai ízekkel kiegészített nemzetközi reggeli kínálat várja minden nap 07:00-10:00-ig. Ha szobájában kíván reggelizni, reggel 6 óráig szíveskedjen a szobaszerviz reggeli kártyát a külső ajtókilincsre akasztani. Szobaszerviz esetén 2.000,- Ft / alkalom díjat számolunk fel.

Sport: Nordic walking bot, kerékpár kölcsönzési lehetőségről kérjük, érdek- lődjön a recepción.

Szauna: Finn-, bio-aroma szauna és gőzkabin a földszinti Wellness részlegünkön található. Nyitva tartás: 07:30 – 19:30 hétfő – csütörtök és vasárnap 07:30 – 21:00 péntek és szombat

Széf: A szobai széfhez használati útmutató a széf mellett található. Központi széf a recepción ingyenesen igénybe vehető. A szobában hagyott ér- téktárgyakért szállodánk felelősséget nem vállal.

Szépségszalon: Beauty Bar szépségszalonunk fodrászattal, manikűr-pedikűrrel, kozmetikával várja vendégeinket a földszinten. Időpont egyeztetés a szalonban lehetséges.

Szobaszerviz: Minden nap 06:00-tól 22:00-ig vehető igénybe 2000 Ft ellenében. Szobaszerviz menü a szobamappába bekészítve található. Rendelésért kérjük, hívja a recepciót.

Szolárium: A földszinten található, bővebb információ a recepción kérhető.

Takarítás: A szoba takarítása naponta, törölköző csere kétnaponta, fürdőköpeny csere hetente, ágynemű csere 3 naponta történik. Törölköző és ágyne- mű cserét naponta kérésre teljesítünk térítés ellenében. Takaró és pár- na iránti igény esetén kérjük, hívja a recepciót. A takarítást követően a szobában elhelyezünk egy kártyát, rajta munkatársunk nevével, aki az adott napon takarította az Ön szobáját. Vendégeink minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében kérjük, a recepciónál jelezze véleményét takarító kollégánk munkájával kapcsolatban.

Taxi és Transzfer: Rendelésért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Telefon: A Recepciót a 8-as gomb megnyomásával hívhatja. Minden szobában közvetlenül lebonyolíthat városi, belföldi és nemzetközi telefonhívást. Szállodából kimenő hívás kezdeményezéséhez kérjük, nyomja meg a 0-as gombot. Szobából szobába történő telefonálás esetén kérjük, tárcsázza a hívni kívánt szoba számát. Körzetszámokról, országi hívószámokról bővebb tájékoztatás a Vendég Tájékoztató 8. oldalán található.

Térkép: A recepción kérhető.

Tisztasági készlet: A recepción kérhető térítés ellenében (borotva, borotva hab, dezodor, fogkefe, fogkrém, hajlakk, papír zsebkendő stb.).

Tűzvédelmi előírás: A Vendég Tájékoztató 9. oldalán található.

TV csatorna kiosztás: A Vendég Tájékoztató 8. oldalán található.

Varrókészlet: Igényét kérjük, jelezze a recepción.

Vészkijárat, menekülési útvonal: A szobaajtón elhelyezett menekülési útvonalnak megfelelően.

Virág és ajándék: Kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Wellness és Spa: Wellness részlegünkben Szállóvendégeink számára térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: Élmény-wellness medence nyakzuhannyal (30°C), pezsgőfürdő (33-35°C), Bio aroma szauna, finn szauna, Gőzkabin, dézsazuhany és klasszikus tusolót kombináló tusolóhelyiség, A nyári hónapok idején hangulatos napozóterasz

Nyitva tartás:Uszoda: 07:00-20:00 hétfő-csütörtök és vasárnap 07:00-21:30 péntek és szombat
Szauna: 07:30 – 19:30 hétfő – csütörtök és vasárnap 07:30 – 21:00 péntek és szombat

Uszodánkban szauna lepedő áll rendelkezésre. Wellness törölköző a recepción 1000 Ft/db kaució ellenében kapható. A kauciót szobaszámlájára terheljük, majd a törölköző recepción történő leadásakor töröljük. Díjmentes csere naponta egyszer az uszodában lehetséges.

Masszázs: Szállodánk komplex kezelési programokkal várja a kedves Vendége- ket. Szolgáltatásaink között megjelennek a hagyományos gyógykúrák mellett a klasszikus, kényeztető és alternatív szolgáltatások is. Masszázsrészlegünk a földszinten található. Tanácsadásért és időpontért kérjük, for- duljon a Terápia recepcióhoz. Szolgáltatásainkat felnőtt Vendégeinknek ajánljuk és azok kizárólag saját felelősségre vehetők igénybe.

Étterem és Kávézó & Bár nyitva tartás:Étterem

Reggeli: 7:00-10:00
Ebéd: 12:00-14:00
Vacsora: 17:30-21:00

Kávézó & Bár

Reggeli: 7:30-21:30
Ebéd: Szobaszerviz
Vacsora: 6:00-22:00

Ha szobában kíván reggelizni, reggel 6 óráig szíveskedjen a szobaszerviz reggeli kártyát a külső ajtókilincsre akasztani.
Szobaszerviz díja: 2.000 Ft / alkalom.


TelefonszámokRecepció: 8

Országhívószámok:

USA 1
Anglia 44
Ausztrália 61
Ausztria 43
Belgium 32
Bulgária 359
Cseh Köztársaság 420
Dánia 45
Finnország 358
Franciaország 33
Görögország 30
Hollandia 31
Horvátország 385
Izrael 972
Kanada 1
Lengyelország 48
Németország 49
Olaszország 39
Oroszország 7
Románia 40
Spanyolország 34
Svájc 41
Svédország 46
Szlovákia 421
Szlovénia 38

Körzetszámok:

Békéscsaba 66
Budapest 1
Debrecen 52
Eger 36
Győr 96
Kaposvár 82
Kecskemét 76
Miskolc 46
Nagykanizsa 93
Nyíregyháza 42
Pécs 72
Salgótarján 32
Siófok 84
Sopron 99
Szeged 62
Szekszárd 74
Székesfehérvár 22
Szolnok 56
Szombathely 94
Tatabánya 34
Veszprém 88
Zalaegerszeg 92

TV csatornák kiosztása:1, M1
2, M2
3, DUNA
4, DUNA WORLD
5, M4 SPORT
6, TV2
7, RTL KLUB
8, KESZTHELY TV
10, PLANETA
11, 1
12, RUSSIA TODAY
13, ARD 1
14, ZDF
15, CT 24
16, EUROSPORT
17, KIKA
18, VIVA
19, PRO 7
20, BBC
21, RTL
22, RTL II
23, 3 SAT
24, CNN
25, RAI 1

101 KOSSUTH
102 PETŐFI
103 BARTÓK
104 DANKÓ

Tűzvédelmi előírásokKedves Vendégeink!

Engedje meg, hogy megismertessük Önt tűzvédelmi előírásainkkal:


Szállodánk biztonságos, tűz elleni védelemmel ellátott, de szeretnénk felhívni figyelmét a következőkre:

Kis kiterjedésű szobatűz esetén: Használja a minden emeleten megtalálható tűzoltó készüléket és hívja a Recepciót a 8-as melléken. A személyzet az Ön segítségére lesz.

Nagy kiterjedésű tűz esetén: A lehető legrövidebb úton értékeivel együtt hagyja el a szállodát. A menekülési útvonal a szobaajtón belül található.

Cím: Hévíz, Rákóczi utca 1-3.
Telefon: +36 83 542 140
A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató Rendben