Vendégtájékoztató

Szeretettel köszöntjük Önt a hévízi Palace Hotelben!

Köszönjük, hogy szállodánkat választotta.

Ezúton szeretnénk kellemes pihenést kívánni Önnek, valamint tájékoztatni Önt a szállodánkban igénybe vehető szolgáltatásokról.

Kérdések vagy kérések esetén kérjük, tárcsázza a Recepció 8-as mellékét.

Babafelszerelés: Babakád, wc magasító, etetőszék, babaágy ágyneművel - kérését kérjük jelezze a recepción (8-as gomb).

Bankkártyák: Szállodánkban elfogadott bankkártyák: Maestro, MasterCard, Union Pay, Visa, V Pay

Biblia: Az éjjeli szekrény fiókjában található.

Cipőtisztítás: Cipőtisztító automata a szálloda bejáratánál található. Cipőtisztító szivacs a szobában található

Csomagszállítás, megőrzés: Csomagszállítási- vagy megőrzési igényét kérjük jelezze a recepción (telefon: 8-as gomb). Csomagmegőrzésre a recepciónál van lehetőség.

Dohányzásra kijelölt hely: A szálloda bejárata előtt.

Elektromos feszültség: 220V. Az áramellátás bekapcsolásához kérjük, helyezze be szobakártyáját a bejárati ajtónál lévő kártyapihentetőbe.

Esernyő: A recepciónál kérhető.

Ébresztés: A recepciónál kérhető. (telefon: 8)

Elektromos adapter: Nemzetközi használatra alkalmas elektromos adapter a recepción kérhető (telefon: 8).

Étterem: A földszinten lévő Monarchia Éttermünk étlapján a könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett hagyományos magyar specialitások is megtalálhatóak. Egy finom büféreggeli után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket könnyű grill ebédre és svédasztalos vacsorára is. Az ételekhez kitűnő magyar borok választékából is ajánlunk. Speciális étkezés iránti igényét kérjük, jelezze a recepción (glutén érzékenység, tejallergia, cukorbetegség stb.). További információ a recepción. Nyitva tartás: Reggeli: 07:00-10:00 • Ebéd: 12:00-14:00 • Vacsora: 17:30-21:00

Fitneszterem: A 6. emeleten található, kardió- és erősítőgépekkel minden nap 08.00-tól 20.00-ig áll Vendégeink rendelkezésére. Kérjük a Vendégek nyugalma érdekében a fenti időpontok, valamint a házirend betartását. Külön foglalkozások esetén a fitneszterem nem használható.

Fogorvosi ügyelet: 24 órás, szükség esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz. (telefon: 8)

Fürdőköpeny: A fürdőszobai polcon található. A fürdőköpeny cseréje hetente történik.

Fürdőszobai szék: A recepción kérhető (telefon: 8-as gomb).

Garázs: Garázsunkban való parkoláshoz – térítés ellenében - kérjük, szíveskedjen parkolóhelyet kérni a szálloda recepcióján. Szállodánk mélygarázsába való behajtás- kor és kihajtáskor kérjük, használja szobakártyáját. A szállodából való kijelentkezés után kihajtáskor kérjük, röviden nyomja meg a kijáratnál lévő csengőt. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk garázsában a KRESZ szabályai érvényesek és a garázsban elhelyezett gépkocsikért szállodánk felelősséget nem vállal. A garázskijárat csak gépjárművel vehető igénybe, gyalogosan nem!

Gyermekágy: Kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz. (telefon: 8)

Gyógyászat / Terápia: Gyógyászati részlegünk a földszinten található. Tanácsadás és időpont egyeztetés a terápia recepción, 990-es mellék.

Gyógyszer: Szükség esetén a recepciótól kérhető. (telefon: 8)

Internet: Szállodánk egész területén ingyenes vezeték nélküli (WIFI) internet hozzáférést biztosítunk, ami kóddal működik, ezt érkezéskor a recepción adják oda a kollégák. A földszinti kávézóban található vezetékes internet sarok használata Szállóvendégeink számára díjmentes.

Informatikai segítség: Igényét kérjük, jelezze a recepción. (telefon: 8)

Irodai szolgáltatás: Szkennelésre, fénymásolásra a recepción van lehetőség. Nyomtatásra a kávézóban van lehetőség.

Italkínálat: A koronavírus elleni védekezésérdekében alkoholmentes és alkoholos minibár bekészítés csomag a recepción rendelhető. A csomagok tartalmáról a szobában megtalálható minibár árlistáról tájékozódhat.
Ital felszolgálás a szobában 6-22 óra között: kérjük hívja a 8-as telefonszámot. Itallap letöltése

Játszószoba: A földszinten található gyermekszobában különböző társas- és készségfejlesztő játékokat próbálhatnak ki a kicsik.

Kávézó: Földszinti kávézónk kínálatát kávé és tea különlegességek, italok széles választéka, ízletes szendvicsek, valamint házi készítésű sütemények teszik teljessé. Nyitva tartás: 07:30-21:30 h

Kérdőívek: Vendégeink szállodánkkal kapcsolatos észrevételei és javaslatai segítséget jelentenek szolgáltatásaink színvonalának emelésében. Távozása után online kérdőívet is küldünk Önnek, amennyiben megadta e-mail címét. Kérjük, töltse ki a kérdőívet, köszönjük együttműködését!

Kerékpárkölcsönzés: Bővebb információ a recepciónál. (telefon: 8)

Kijelentkezés: A szobák az elutazás napján 10:00-ig állnak kedves Vendégeink rendelkezésére. Hosszabbítási szándékát kérjük, jelezze a recepción. (telefon: 8)

Kirándulás, program: Kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz. (telefon: 8)

Lázmérő: A recepción kérhető. (telefon: 8)

Légkondicionálás: Minden szobában a falon található hőfokszabályozóval történik. Amíg az erkélyajtó és az ablak nyitva van, a légkondicionálás nem működik. A légkondicionálás működtetéséhez kérjük, szobakártyáját szíveskedjen a kártyapihentetőbe helyezni.

Masszázs: Terápiás részlegünk a földszinten található. Tanácsadás és időpont egyeztetés a terápia recepción.

Menetrendi információ: Kérjük, hívja a recepciót. (telefon: 8)

Minibár: A koronavírus elleni védekezés érdekében alkoholmentes és alkoholos minibár bekészítés csomag a recepción rendelhető. A csomagok tartalmáról a szobában megtalálható minibár árlistáról tájékozódhat.
Ital felszolgálás a szobában 6-22 óra között: kérjük hívja a 8-as telefonszámot.

Mosatás, tisztíttatás, vasalás: Mosatási szolgáltatásunk minden nap igénybe vehető, ezen igényüket délután 16.00 óráig szíveskedjenek a szálloda recepcióján jelezni. A leadott textíliákat 24 órán belül tudjuk visszaadni. Mosatási zsák a szobai szekrényben található.
Mosatási-, vasalási- és varrással kapcsolatos kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Műszaki hiba esetén: Kérjük, hívja a recepciót. (telefon: 8)

Orvosi segítség: Kérjük, hívja a recepciót. (telefon: 8)

Papucs: A recepciónál kérhető térítés ellenében. (telefon: 8)

Párna: Párna iránti igényét kérjük, jelezze a recepción (telefon: 8), lehetőség van szivacs, toll, antiallergén párna választására is.

Pihenőkártyák: K&H, MKB és OTP Széchenyi Pihenőkártya

Reggeli: Földszinti Monarchia Éttermünkben Vendégeinket bőséges büféasztalon hazai ízekkel kiegészített nemzetközi reggeli kínálat várja minden nap 07:00-10:00-ig. Ha szobájában kíván reggelizni, reggel 6 óráig szíveskedjen a szobaszerviz reggeli kártyát a külső ajtókilincsre akasztani. Szobaszerviz esetén 2.000,- Ft / alkalom díjat számolunk fel.

Sport: Nordicwalking bot, kerékpár kölcsönzési lehetőségről kérjük, érdeklődjön a recepción. (telefon: 8)

Szauna: Finn-, bio-aroma szauna és gőzkabin a földszinti wellness részlegünkön található.
Nyitva tartás:
Bio aroma szauna: hétfő – csütörtök és vasárnap 08:00 – 19:30 ,péntek és szombat 08:00 – 20:30
Finn szauna: hétfő – csütörtök és vasárnap 10:00-12:00, majd 14:30-18:00 , péntek és szombat 10:00-12:00, majd 14:30-19:00
Gőzkabin: hétfő – csütörtök és vasárnap 10:00-12:00, majd 14:30-18:00
péntek és szombat 10:00-12:00, majd 14:30-19:00

Széf: A szobai széfhez használati útmutató a széf mellett található. Központi széf a recepción ingyenesen igénybe vehető. A szobában hagyott értéktárgyakért szállodánk felelősséget nem vállal.

Szépségszalon: Beauty Bar szépségszalonunk fodrászattal, manikűr-pedikűrrel, kozmetikával várja vendégeinket a földszinten. Időpont egyeztetés a szalonban lehetséges.

Szobaszerviz: Minden nap 06:00-tól 22:00-ig vehető igénybe 2000 Ft ellenében. Szobaszerviz menü a szobamappába bekészítve található. Rendelésért kérjük, hívja a recepciót. (telefon: 8)

Szolárium: A földszinten található, bővebb információ a recepción kérhető. (telefon: 8)

Takarítás: A szoba takarítása naponta, törölköző csere kétnaponta, fürdőköpeny csere hetente, ágynemű csere 3 naponta történik. Törölköző és ágynemű cserét naponta kérésre teljesítünk térítés ellenében. Takaró és párna iránti igény esetén kérjük, hívja a recepciót. A takarítást követően a szobában elhelyezünk egy kártyát, rajta munkatársunk nevével, aki az adott napon takarította az Ön szobáját. Vendégeink minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében kérjük, a recepciónál jelezze véleményét takarító kollégánk munkájával kapcsolatban.

Takaró: Kérésére extra takarót biztosítunk. Igényét kérjük jelezze a recepción (telefon: 8).

Taxi és Transzfer: Rendelésért kérjük, forduljon a recepcióhoz. (telefon: 8)

Telefon: A Recepciót a 8-as gomb megnyomásával hívhatja. Minden szobában közvetlenül lebonyolíthat városi, belföldi és nemzetközi telefonhívást térítés ellenében. Szállodából kimenő hívás kezdeményezéséhez kérjük, nyomja meg a 0-as gombot. Szobából szobába történő telefonálás esetén kérjük, tárcsázza a hívni kívánt szoba számát. Körzetszámokról, országi hívószámokról bővebb tájékoztatás lejjebb található.

Térkép: A recepción kérhető.

Tisztasági készlet: A recepción kérhető térítés ellenében (borotva, borotva hab, dezodor, fogkefe, fogkrém, hajlakk, papír zsebkendő stb.).

Töltőállomás, adapterek (különböző elektromos eszközök részére): A recepción kérhetők (telefon: 8)

Tűzvédelmi előírás: Lejjebb található.

TV csatorna kiosztás: A Vendég Tájékoztató lejjebb található.

Varrókészlet: A szobában található.

Vasalóállvány: A recepción kérhető (telefon: 8-as gomb).

Vészkijárat, menekülési útvonal: A szobaajtón elhelyezett menekülési útvonalnak megfelelően.

Virág és ajándék: Kérésével kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Wellness és Spa: Wellness részlegünkön Szállóvendégeink számára térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: • Élmény-wellness medence nyakzuhannyal (30°C), • pezsgőfürdő (34°C), • Bio-aroma szauna, finn szauna, • Gőzkabin, dézsazuhany és klasszikus tusolót kombináló tusolóhelyiség, • A nyári hónapok idején hangulatos napozóterasz

Nyitva tartás:Uszoda: 08:00-20:00 hétfő-csütörtök és vasárnap 08:00-21:30 péntek és szombat
Bio aroma szauna: hétfő - csütörtök és vasárnap: 08:00 - 19:30, péntek és szombat: 08:00 - 20:30
Finn szauna: hétfő - csütörtök és vasárnap: 10:00 - 12:00, 14:30-18:00, péntek és szombat: 10:00 - 12:00, 14:30-19:00.
Gőz kabin: csütörtök és vasárnap: 10:00-12:00, majd 14:30-18:00 péntek és szombat: 10:00-12:00, majd 14:30-19:00

Uszodánkban szauna lepedő áll rendelkezésre, melyet Vendégeink az úszómestertől tudnak igényelni.

Wellness törölköző a recepción igényelhető 1000 Ft kaució ellenében.

A wellness törölköző cseréje naponta egyszer ingyenes.

Masszázs: Szállodánk komplex kezelési programokkal várja a kedves Vendégeket. Szolgáltatásaink között megjelennek a hagyományos gyógykezelések mellett a klasszikus, kényeztető és alternatív szolgáltatások is. Masszázsrészlegünk a földszinten található. Tanácsadásért és időpontért kérjük, forduljon a Terápia recepcióhoz. Szolgáltatásainkat felnőtt Vendégeinknek ajánljuk és azok kizárólag saját felelősségre vehetők igénybe.

Étterem és Kávézó & Bár nyitva tartás:Reggeli: 7:00-10:00
Ebéd: 12:00-14:00
Vacsora: 17:30-21:00

Kávézó & Bár: 7:30-21:30
Szobaszerviz: 6:00-22:00

Ha szobában kíván reggelizni, reggel 6 óráig szíveskedjen a szobaszerviz reggeli kártyát a külső ajtókilincsre akasztani.
Szobaszerviz díja: 2.000 Ft / alkalom.


TelefonszámokRecepció: 8

Országhívószámok:

USA 1
Anglia 44
Ausztrália 61
Ausztria 43
Belgium 32
Bulgária 359
Cseh Köztársaság 420
Dánia 45
Finnország 358
Franciaország 33
Görögország 30
Hollandia 31
Horvátország 385
Izrael 972
Kanada 1
Lengyelország 48
Németország 49
Olaszország 39
Oroszország 7
Románia 40
Spanyolország 34
Svájc 41
Svédország 46
Szlovákia 421
Szlovénia 38

Körzetszámok:

Békéscsaba 66
Budapest 1
Debrecen 52
Eger 36
Győr 96
Kaposvár 82
Kecskemét 76
Miskolc 46
Nagykanizsa 93
Nyíregyháza 42
Pécs 72
Salgótarján 32
Siófok 84
Sopron 99
Szeged 62
Szekszárd 74
Székesfehérvár 22
Szolnok 56
Szombathely 94
Tatabánya 34
Veszprém 88
Zalaegerszeg 92

TV csatornák kiosztása:1, M1
2, M2
3, DUNA
4, DUNA WORLD
5, M4 SPORT
6, M5
7, RTL KLUB
8, TV2
10, ZENEBUTIK
11, EURO NEWS
12, DAS ERSTE
13, ZDF
14, ZDF KULTUR
15, ZDF NEO
16, ZDF INFO
17, RTL
18, SUPER RTL
19, RTL2
20, RTL NITRO
21, VOX
22, PRO7
23, SAT1
24, KABEL1
25, NTV
26, EUROSPORT1
27, SAT3
28, KIKA
29, NICKELODEON
30, COMEDY CENTRAL
31, ARTE
32, SWR
33, ITV RUS EUROPE
34, RTR
35, SHANSON TV
36, THT
37, STS
38, RAI1
39, RAI NEWS
40, BBC WORLD
41, INFO

60, KOSSUTH RADIO
61, PETŐFI RÁDIÓ
62, BARTÓK RÁDIÓ
63, DANKÓ RÁDIÓ
64, WRN RUSSKIJ RADIO
65, WRN ENGLISH RADIO
66, RADIO OM UNICA
67, RAI RADIO 2
68, RAI RADIO 3
69, RAI RADIO 4

Tűzvédelmi előírásokKedves Vendégeink!

Engedje meg, hogy megismertessük Önt tűzvédelmi előírásainkkal:


Szállodánk biztonságos, tűz elleni védelemmel ellátott, de szeretnénk felhívni figyelmét a következőkre:

Kis kiterjedésű szobatűz esetén: Használja a minden emeleten megtalálható tűzoltó készüléket és hívja a Recepciót a 8-as melléken. A személyzet az Ön segítségére lesz.

Nagy kiterjedésű tűz esetén: A lehető legrövidebb úton értékeivel együtt hagyja el a szállodát. A menekülési útvonal a szobaajtón belül található.

Tűz esetén a lift nem használható.

Cím: Hévíz, Rákóczi utca 1-3.
Telefon: +36 83 542 140
A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. A weboldal további használatával elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató Rendben