Dear Guests! We hereby inform you that from the end of February 2024 to the end of May, we will be renovating the hotelbuilding's northern facade (the side facing Széchenyi Street). The facade insulation and painting work will not affect the services of the guests, as the rooms on the affected side will not be rented out.

Museums

Hévíz, Rákóczi utca
Hévízen nemcsak testben, hanem szellemben is felfrissülhet. Egy kellemes délutáni séta során érdemes megtekinteni a Hévíz Muzeális Gyűjteményt, mely a sétálóutcai Fontana Filmszínház emeletén található.
Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány
A Szent András Reumakórház "B" épületében látogatható a Dr. Moll Károly hévízi munukásságát bemutató emlékszoba.
Keszthely, Bercsényi utca
A Georgikon (1797-1848) volt Európa elsőként alapított önálló agrár-felsőoktatási intézménye. A tanintézet számára a Georgikon major biztosította a gyakorlati oktatás és kísérleti gazdálkodás feltételeit. A Georgikon major 1972 óta a Magyar Mezőgazdasági Múzeum része, az ország jelentős emlékhelyei között számon tartott műemlék.
Keszthely, Kossuth Lajos utca
Az 1999-ben nyílt létesítmény bemutatja Nagy Magyarország múlt századi népviseleteit és makettek segítségével népi,- kultikus és gazdasági építészetét. Több mint hétszáz nagyméretű porcelánbaba prezentálja a múlt viseletkultúráját Nyitrától Szabadkáig és Dévénytől Orsováig.
Keszthely, Kossuth Lajos utca
Magyarország legnagyobb Panoptikumában közel félszáz magyar király, fejedelem, hadvezér, költő és író megtévesztésig hű viaszszobra látható, melyek korhű öltözékben és környezetben varázsolják a múltat elénk.
Keszthely, Kossuth Lajos utca
A CSIGAPARLAMENT a világon egyedülálló 7,5 méter hosszú óriásmakett.
Keszthely, Georgikon utca
A Kossuth és Georgikon utcák sarkán található, az 1820-as években épült egykori késő barokk stílusú, fa gerendás magtárépületben Nádler József helyi vállalkozó 2006-ben alapította meg a Rádió és Televízió Múzeumot. Ma már közel 1000 darabos gyűjteményben egyedi ritkaságok is találhatók.
Keszthely, Múzeum utca
A Balaton legrégebben alapított és máig egyetlen "hivatalos" múzeuma a "Magyar Tenger" természeti és kulturális értékeit tárja elénk.

Az "Év Múzeuma" címmel is kitüntetett intézmény játszósarkokkal, interaktív játékokkal, speciális múzeumpedagógia programokkal várja a fiatalabbakat, folyamatosan megújuló időszaki kiállításokkal és kultúrcsemegékkel az idősebbeket.
Keszthely, Katona József utca
Marcipán Múzeum és Cukrászda Keszthelyen, a Festetics Kastély közvetlen közelében, a Kastély tornyával szemben lévő mellékutcában található.
Keszthely, Kossuth Lajos utca
Ez a különleges kiállítás a reneszánsz erotikus irodalmat szolgáló könyvillusztrációk felhasználásával jött létre.
Keszthely, Kossuth Lajos utca
A Garda Kft által megálmodott és életre hívott Cadillac múzeum értékálló gyűjteményt hoz létre a kiállított veterán autókból.
Keszthely, Kossuth Lajos utca
Hobbigyűjteménynek indult, de Európa egyik legnagyobb játékmúzeuma lett a keszthelyi Vidor Játékmúzeum.
We use cookies to provide the best possible user experience. You consent to our cookies if you continue to use our website. Privacy Policy Accept