Foglalási információk

Kedvezmények, fizetés feltételek, lemondási feltételek.

Idegenforgalmi adóÁraink az Idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, mely 597 Ft/fő/éj.(18. életévüket betöltött vendégeinknek) A díj helyszínen fizetendő.


GyermekkedvezményekGyermek elhelyezése a szülőkkel közös szobában, pótágyon 0 - 5,99 éves korig INGYENES
Gyermek elhelyezése a szülőkkel közös szobában, pótágyon 6 - 11,99 éves korig 12.900 Ft / gyermek / éj
Gyermek elhelyezése a szülőkkel közös szobában, főágyon FELNŐTT SZOBA VAGY CSOMAGÁR


Standard fizetési feltételek:30% előleg fizetése a foglalás megrendelésekor a szálloda által megadott határidőig, a fennmaradó összeget helyben számlánk alapján készpénzben, bankkártyával, SZÉP kártyával lehet kiegyenlíteni.

Standard lemondási feltételek:A foglalás ingyenesen lemondható az érkezést megelőző 5. napig. 5 napon belüli lemondás vagy no show esetén az előlegként fizetett összeg 100%-a kerül felszámításra kötbérként.
Amennyiben a foglalás a kötbérmentesen lemondható időszakban kerül lemondásra, a befizetett előleget visszautaljuk, vagy annak összege szabad kapacitás függvényében egy másik időpontban 12 hónapon belül felhasználható.Okos ajánlat/ 100 % előrefizetéssel:Fizetési feltételek:A lefoglalt szolgáltatás azonnal, online fizetendő a foglaláskor bankkártyával.
Amennyiben az átutalás a határidőig nem érkezik meg, a foglalás nem törlődik, helyszíni fizetés feltételeivel módosul, a kedvezmény nem kerül jóváírásra.

Lemondási feltételek:Nem lemondható, nem visszaigényelhető. Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás vagy meg nem jelenés esetén a teljes ár kerül felszámításra kötbérként.
Módosítási szándékát 7 nappal érkezés előtt van lehetőség jelezni. A módosítás feltételeiről érdeklődjön szállodánkban.